Meer informatie over hoe je je kunt aanmelden

Het Centrum voor Levensvragen Noordoost-Brabant begeleidt en ondersteunt bij zingeving en levensvragen.
Heb jij een levensvraag? Bel of mail met het Centrum voor Levensvragen dan brengen wij je in contact met een geestelijk verzorger 06—22 72 71 10 of mail:  info@cvlnob.nl.

Ben je woonachtig in een andere regio? Centra voor Levensvragen bieden in heel Nederland geestelijke verzorging aan mensen thuis. Kijk voor meer informatie op www.geestelijkeverzorging.nl of bel het landelijke nummer: 085 00 43 063.

Een gesprek kan bij jou thuis of ergens anders plaatsvinden, individueel of samen met je naaste(n). Geestelijk verzorgers nemen de tijd, luisteren naar jouw verhaal en zijn onbevooroordeeld. Ze helpen gedachten te ordenen en ruimte te maken voor de vragen die mensen bezighouden. In overleg met de geestelijk verzorger wordt gekeken hoeveel gesprekken nodig zijn. Standaard wordt uitgegaan van 1 tot 3 gesprekken. Samen met de geestelijk verzorger wordt besproken of verlenging wenselijk is.

De gesprekken met een geestelijk verzorger van het Centrum voor Levensvragen zijn uiteraard volkomen vertrouwelijk. Alleen met jouw toestemming en in jouw belang kan informatie gedeeld worden met derden. Aan de gesprekken zijn geen kosten verbonden.

Wil je begeleiding van een geestelijk verzorger ? Vul het aanmeldformulier hier onder in. Heb je een andere vraag? Gebruik dan het contactformulier.

Aanvraag aanmelden geestelijke verzorging

Vul hieronder je eigen gegevens in of de gegevens van degene voor wie je de aanvraag doet.
Doe je deze aanvraag voor iemand anders? Vul dan hieronder je contactgegevens in.
Privacy