Henny Groote Schaarsberg

Geestelijk verzorger

Soms is het nodig stil te staan, tijd en ruimte te nemen om vragen te stellen bij ingrijpende gebeurtenissen in je leven. Mijn begeleiding biedt ondersteuning bij dit proces van stil staan, vragen stellen en zoeken naar antwoorden en een betekenisvol leven. Dit is namelijk niet altijd makkelijk, zeker wanneer sprake is van verlies van dierbaren of verlies van werk of gezondheid. Of wanneer je het sterven onder ogen moet zien.
Vanuit mijn liefde voor mensen geloof ik dat iedereen opnieuw contact kan maken met zijn/haar krachtbronnen. Jij bent daarin uniek en op deze uniciteit is mijn begeleiding gericht.

Als geestelijk verzorger heb ik veel ervaring met interdisciplinaire samenwerking (MDO) en samen beslissen. Daarnaast behoren de geestelijke begeleiding van kinderen en mensen met een psychische en/of fysieke beperking tot mijn expertise.

Beschikbaar in de gemeenten: 

Oss-Uden-Boekel, Meierijstad-Berlicum, Boxtel, St. Michielsgestel

Beroepsvereniging: VGVZ, SKGV geregistreerd